PALVELUT
HINNASTO
Palkkiot lasketaan velattomasta kauppahinnasta ja sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä kaikki kiinteät kulut, kuten esim. kohteen valokuvaus, markkinointi, asiakirjakulut. Ei piileviä kuluja.
Asiakkaalta ei peritä mitään kuluja, jos kohde jää myymättä.

Asunto-osakeyhtiöt 3% sis. alv
Kiinteistöt alk. 3,3% sis. alv
(minimipalkkio 5000€ sis. alv)

Suuret erikoiskohteet, liiketilat, kiinteistökehityshankkeet sekä sijoitussalkut aina tapauskohtaisesti.
HINNOITTELU
Oikea hinta on rautaisen myynti- ja markkinointityön lisäksi yksi tärkeimmistä seikoista kohti parasta lopputulosta.

Käymme läpi toteutuneet kauppatilastot, paneudumme markkinaan sekä sen tämän hetkiseen markkinatilanteeseen ko. alueella. Välillä myös on hyvä ottaa huomioon tällä hetkellä myynnissä olevat kodit, jotta saa käsityksen markkinatilanteesta ostajan näkökulmasta katsottuna ja otettava huomioon strateginen hinnoittelu - siten, että kotisi positioituu markkinoilla oikein. Tällöin puhutaan perinteisen hinnoittelun lisäksi myös psykologisesta hinnoittelusta.

Emme kuitenkaan koskaan hinnoittele kotia pelkän alueen keskineliöhinnan mukaan, naapurista myydyn vastaavan kodin toteutuneen hinnan eikä tällä hetkellä myynnissä olevien kotien perusteella. Nämä tekijät on hyvä ottaa huomioon, mutta lopulliseen hintapäätökseen vaikuttavat tekijät löytyvät muualta.
Hintaan vaikuttaa mm. sijainti alueella, kadulla ja, jopa yhtiössä, näköalat, pohjaratkaisu, kerros, pihan koko ja ilmasuunta, yhtiön kunto, tehdyt ja tulevat remontit, pintamateriaalit, mahdolliset ongelmat ja, jopa puutteet.

Jokainen koti on yksilö ja harvemmin löytyy samanlaista.

Tiesitkö, että oikotien suorittaman tutkimuksen mukaan n. 80% potentiaalisista ostajista huomaa ja kiinnostuu kodista ensimmäisen 2 viikon aikana julkaisusta, jonka jälkeen kysyntä alkaa radikaalisesti laskemaan?

Tästä syystä tarkka paneutuminen hinnan määrittelyvaiheessa on hyvinkin ratkaisevassa roolissa kohti menestystä.

Onneksi olemme myyneet lukuisia koteja ja tästä syystä tiedämme miten hinta määritellään. Avoimen ja selvitettävän tiedon lisäksi meillä on valtavasti hiljaista dataa siitä, mikä vaikuttaa kysyntään ja sitä kautta hintaan kullakin alueella.
VIDEOESITTELYT
Videoesittely on erinomainen ja nykyaikainen tapa saada kohteelle lisäarvoa ja se sisältyy aina välityspakettiin.
Videoesittelyä suosittelemme isompiin kokonaisuuksiin, hieman erikoisempiin tai vaikeasti myytäviin kohteisiin.
Videolla keskitytään enemmän fiiliksen luomiseen ja kohteen kohokohtiin, koska itse myynti-ilmoituksen teksteillä ja kuvilla tätä ei välttämättä saa tuotua niin hyvin esille.
Videot räätälöidään kohteen tyylin, kohderyhmän ja asiakkaiden toiveiden mukaan.
Käytössämme on alan parhaimmat videokuvaajat, ilmakuvaajat ja valokuvaajat, joten lopputulos on kaunista ja informatiivista.
Pyydä halutessasi esimerkki videoita suoraan Samulta nähtäväksi.
OSTOTOIMEKSIANTO
Ostotoimeksiannon avulla uuden kodin etsintä on sinulle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet asunnon sijainnin, hinnan, koon ja muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia ja tämän jälkeen välittäjä etsii toiveidesi mukaisen asunnon puolestasi.
Ostotoimeksiannon avulla autan sinua löytämään uuden kodin, joka ei edes välttämättä ole juuri nyt myynnissä. Asuntoja on paljon ns. hiljaisessa myynnissä, jolloin asuntojen omistajat vasta harkitsevat asunnon myyntiä. Joissain tapauksissa asunnon omistaja ei ole edes harkinnut asunnon myymistä, ennen kuin hän on saanut asunnostaan tarjouksen. Näissä tapauksissa voit välttää tarjouskilpailun muiden potentiaalisten ostajien kanssa.
Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkio on alkaen 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv. 24 %.
Made on
Tilda